Υλικά

1 κιλό μύδια από το κατάστημά μας
1 πακέτο σπαγγέτι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά καυτερή
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ
120 ml κρασί λευκό
100 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας εστραγκόν
λίγο μαϊντανό
αλάτι

Εκτέλεση

  • Σοτάρουμε σε τηγάνι με καυτό λάδι τις πιπεριές και το σκόρδο
  • Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μύδια, το εστραγκόν, το μαϊντανό και το τριμμένο τζίντζερ.
  • Συμπληρώνουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε και περιμένουμε να ανοίξουν όλα τα μύδια.
  • Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα μακαρόνια που τα έχουμε βράσει σε αλατισμένο νερό.
  • Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και χοντρό θαλασσινό αλάτι.