Η εταιρεία Πουλής ξεκίνησε την λειτουργία της το μακρινό 1955 με την εμπορία νωπών προϊόντων θαλάσσηςΑπό το 1965 και μέχρι σήμερα εξειδικεύεται στο εμπόριο κατεψυγμένων αλιευμάτων. Με την πάροδό των χρόνων η εταιρεία έχει διευρύνει το φάσμα των προϊόντων διαθέσιμων προς τον καταναλωτή με την προσθήκη κατεψυγμένων και φρέσκων κρεάτων και πουλερικών, λαχανικών, προϊόντων ζύμης, τυροκομικών και παραδοσιακών κερκυραϊκών αλλαντικών καπνου.

Με το ίδιο πάθος, τον ίδιο επαγγελματισμό και κυρίως την ίδια αδιαπραγμάτευτη επιμονή στην ποιότητα συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει στον τομέα τόσο της λιανικής όσο και της χοντρικής πώλησης απαράμιλλης αξίας κατεψυγμένα προϊοντα. Ακόμα, η εταιρεία μας ανταποκρινόνεμη επιτυχώς στις ανάγκες του χώρου της μαζικής εστίασης και της τροφοδοσίας σκαφών που απαιτεί από κάθε επαγγελματία ευελιξία , διαφοροποίηση, καινοτομία και φαντασία δημιούργησε μια πλήρη γκάμα προϊόντων με σκοπό την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Βασικός στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι η άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη με άριστης ποιότητας αγαθά σε συνδυασμό με προσιτές τιμες.

Σήμερα εν έτη 2020 μετά από 65 χρόνια συνεχης και αδιάλειπτης λειτουργίας, η τέταρτη γενιά της οικογένειας Πουλή αναλαμβάνει την επιχείρηση  με μοναδική φιλοδοξία να συνεχίσει την ίδια επιτυχημένη πορεία. 
Έναρξη επιχείρησης με νωπά προϊόντα θαλάσσης
1955
Έναρξη δραστηριοποίησης στον χώρο των κατεψυγμένων αλιευμάτων και κρεάτων
1965
Μεγάλη ανακαίνιση καταστήματος και προσθήκη μιας ευρείας γκάμας κατεψυγμένων προϊόντων
2000