Υλικά

1,5 κιλό σουπιές από το κατάστημά μας
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κιλό σπανάκι
2 φλιτζάνια συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τις σουπιές, τις πλένουμε καλά και τις τεμαχίζουμε.
  • Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τις σούπες στο λάδι
  • Κατοπιν,προσθέτουμε το σπανάκι το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει και στραγγίσει καλά.
  • Αφού τα ανακατέψουμε καλά για 3 με 4 λεπτά, προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το κρασί, τον άνηθο και το αλατοπίπερο.
  • Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι σουπιές και να δέσει η σάλτσα, για 20 λεπτά περίπου.